Iδρύεται η ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΖΥΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ από τον Γ. Παντελίδη.

1978
Αυτόματο ηλεκτροκίνητο ζυγιστήριο γευροπλάστιγγας ZYGOMAK ZM3 electro

1982
Σειρά υβριδικών ζυγών δαπέδου, συνδυασμός μηχανικής/ηλεκτρονικής ζύγισης

1988
Μελέτη-σχεδίαση-κατασκευή του ψηφιακού τερματικού διαχείρισης γεφυροπλάστιγγας τύπου Μ1

1993
Ψηφιακό τερματικό ζύγισης σειρά Μ4

1997
Σύστημα ποιότητας ISO 9000

1999
Παντελίδης Α.Ε.

2004
Ανάληψη μελέτης-κατασκευής πολυάριθμων ειδικού τύπου ανθρωποζυγών για τα αθλήματα των Olympic Games 2004

2007
Ανάληψη κατασκευής-εγκατάστασης συστημάτων ζύγισης κατά άξονα για όλα τα ελληνικά Τελωνεία

2008
Ανάληψη μελέτης-κατασκευής-εγκατάστασης πολυάριθμων αδιάβροχων ζυγών για όλες τις ελληνικές Ιχθυόσκαλες

2009
Νέα προϊοντική κατηγοριοποίηση με απόλυτη εξειδίκευση και νέα logos

2010
Κατασκευή ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων παραγωγής-αποθήκευσης-service-γραφείων-εκθεσιακών χώρων

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Εδώ και 70 χρόνια μελετάμε, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε μεμονωμένα και ολοκληρωμένα συστήματα ζύγισης, συσκευασίας και γραμμών παραγωγής υψηλών προδιαγραφών, απόδοσης και ποιότητας.  

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους οίκους ανά κλάδο στην ζύγιση, την συσκευασία, την ρομποτική, τις περιφερειακές διατάξεις κ.λπ.

Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, τεχνικούς κατασκευών και υποστήριξης με τεράστια εμπειρία. 

Είμαστε  πιστοποιημένοι κατα ISO 9001 και ISO 17025 και διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις καταλληλότητας παραγωγής, πιστοποιημένων λογισμικών, Module D.     Δείτε περισότερα εδώ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

 

Η Παντελίδης Α.Ε. κατάφερε να καταξιωθεί στον τομέα της βιομηχανικής ζύγισης και σήμερα μετά από 70 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ζυγιστικών, να αποτελεί την μοναδική καθετοποιημένη και αξιόπιστη Ελληνική μονάδα παραγωγής – διάθεσης βιομηχανικού ζυγιστικού εξοπλισμού, συσκευασίας και αυτοματισμών. 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, κατασκευάζουμε πλήρη σειρά ζυγιστικών (μηχανικά, ηλεκτρονικά, λογισμικό), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες κάθε ΜΙΚΡΗΣ / ΜΕΣΑΙΑΣ / ΜΕΓΑΛΗΣ μονάδας.  Αξιοποιούμε και μετατρέπουμε τις ιδέες κάθε συνεργάτη μας σε εφαρμοσμένες λύσεις ευέλικτης διαχείρησης, προσαρμοσμένης εγκατάστασης για αύξηση ταχύτητας, ελαχιστοποίηση σφάλματος και κόστους παραγωγής. 

Κατασκευάζουμε (100% καθετοποιημένη παραγωγή ζυγιστικών) πλήρη σειρά ζυγιστικών διατάξεων (μηχανικά, ηλεκτρονικά μέρη και λογισμικό) που συνοδεύονται από Ευρωπαικές εγκρίσεις από τους κορυφαίους Ευρωπαικούς φορείς (NMi, DELTA κ.λπ) 

Δημιουργούμε την δική της τεχνογνωσία και καλύπτουμε όλες τις βιομηχανικές ζυγιστικές και συσκευαστικές εφαρμογές, με πλήρη σειρά προϊόντων :

 

Όραμα

Αποστολή

Πιστεύω & Αξίες

Όραμα

 

Το όραμά μας τίθεται σε δράση μέσω των καινοτόμων λύσεων και προϊόντων που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας ξεχωριστά. Στην Παντελίδης Α.Ε. , όραμά μας είναι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε προσδοκία και να επιτύχουμε αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στον επιχειρηματικό χώρο ως πρωτοπόροι στον  τομέα των ζυγιστικών, της συσκευασίας και των αυτοματισμών, παρέχοντας αυτό που υποσχόμαστε, ότι η επιλογή σας, έχει το δικό μας βάρος. 

Αποστολή

 

Η αποστολή μας στην Παντελίδης Α.Ε. είναι να εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμες λύσεις και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Πιστεύω & Αξίες

 

Τα πιστεύω και οι αξίες της εταιρείας παραμένουν πάντα το καινοτόμο πνεύμα, η ακεραιότητα, η αξιοπιστία, η ποιότητα, η ομαδικότητα, η δέσμευση και  διαρκής υποστήριξη στους συνεργάτες μας με μότο  μας ” ότι κάνουμε να γίνεται σωστά για το σήμερα και το αύριο”.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από κάθετη μονάδα με σύγχρονες ιδιόκτητες εργαστηριακές εγκαταστάσεις 12.000m² όπου  συμπεριλαμβάνονται αίθουσες παραγωγής, αποθήκευσης, εργαστηρίων, δοκιμών, service, γραφείων, εκθεσιακών χώρων,  εξυπηρέτησης πελατών, παρουσίασης, εκπαίδευσης συστημάτων και τεχνολογιών. 
ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ / SERVICE

Η εταιρεία μας με εβδομήντα και πλέον χρόνια προσφοράς στον χώρο των ζυγιστικών και συσκευαστικών συστημάτων έχει αποδείξει ότι οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας δεν σταματούν με την αγορά κάποιου συστήματος.

Είμαστε κοντά σας με ολοκληρωμένο service τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζεστε αλλά και με νέες προτάσεις και βελτιωμένες λύσεις.

Η πλούσια και διαρκής παρακαταθήκη μας σε ανταλλακτικά αποτελεί την εγγύηση στην προσπάθειά μας να είμαστε πάντα συνεπείς και αξιόπιστοι.

Η επιβράβευση στην πολιτική της εταιρείας μας έρχεται από τους ίδιους τους πελάτες μας.  

Πιο αναλυτικά :

– Τακτικοί – Προληπτικοί έλεγχοι. 

– Κινητά συνεργεία εγκαταστάσεων – ελέγχων – επισκευών με ειδικά εξοπλισμένα οχήματα. 

– Απομακρυσμένη επιτήρηση / service. 

– Πληρότητα ανταλλακτικών – αναλώσιμων. 

-Υπηρεσίες διακρίβωσης – πιστοποίησης κατά ISO 17025.