ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΕΡΑΣΙΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΥΘΥΣΗΣ

Το πρώτο βήμα σε κάθε γραμμή επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών  είναι η μεταφορά από τη συγκομιδή.  Για τα κεράσια, η διαδικασία αυτή εκτελείται με εξαιρετικά λεπτό τρόπο, για το λόγο αυτό, αποστέλλονται σε δεξαμενές με νερό σε θερμοκρασία ελεγχόμενη μέσω συστημάτων υδρόψυξης.

Βυθιστής κιβωτίων
Τροφοδοσία κιβωτίων σε νερό

Αρθρωτά ανεβατόρια

Ένα αρθρωτό ανεβατόριο , το πρώτο μέρος του οποίου στηρίζεται στον πυθμένα της δεξαμενής νερού, μαζεύει τα κεράσια και τα τροφοδοτεί στον κύκλο επεξεργασίας. Το ανεβατόριο είναι εξοπλισμένο με ειδικές διατάξεις στην έξοδο για να αποφευχθεί πιθανή ζημιά στον καρπό κατά την πτώση.

ΚΟΦΤΕΣ ΤΣΑΜΠΙΩΝ

Αποτελούνται  από έναν ιμάντα τροφοδοσίας των προϊόντων στις λεπίδες. Οι κόφτες επιτελούν την λειτουργία διαχωρισμού των μπερδεμένων τσαμπιών. Τα συστήματα ρύθμισης του ύψους της ζώνης και, κατά συνέπεια, των δακτύλων μπορεί να είναι αυτόματη ή χειροκίνητη. 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ

Κατάλληλο για την προεπιλογή κερασιών, εξαλείφοντας τα μικρά φρούτα και τα απορρίμματα, ωφελώντας τη διαδικασία διαλογής.

 

INVISION 2 TOTAL VIEW

Η επιλογή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω συστημάτων όρασης τελευταίας γενιάς, τα οποία χρησιμοποιούν έγχρωμες, υπέρυθρες κάμερες που διαχειρίζονται ένα πλήρες και φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό.

Το “InVision Total View” είναι η νέα τεχνολογία ταξινόμησης κερασιών. Για πρώτη φορά στον κόσμο, είναι δυνατή η ανίχνευση 100% της επιφάνειας του φρούτου λαμβάνοντας εικόνες πολύ υψηλής ευκρίνειας, χάρη στα δύο νέα ζεύγη καμερών που βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις και στον νέο ισχυρό φωτισμό του επιπλέον LED.

Το λογισμικό διαλογής και διαχείρισης κερασιών διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή που δεν θέτει σε κίνδυνο την απόδοση της παραγωγής και χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες δυνατότητες όπως τα λογισμικά  SmartMapTM και SmartSkinTM, που παρέχουν τον καλύτερο εντοπισμό και κατηγοριοποίηση των ελαττωμάτων. Είναι δυνατό να ανιχνευθούν όλα τα ελαττώματα κερασιού στο 100% της επιφάνειας κάθε καρπού.

ΔΙΑΛΟΓΗ

Η καρδιά μιας γραμμής ταξινόμησης είναι η μηχανή διαλογής, η οποία επιλέγει τα κεράσια με βάση το χρώμα, το σχήμα, το μέγεθος και τα ελαττώματα του. Οι συγκεκριμένοι διαλογείς έχουν σχεδιαστεί για να επιλέγουν μικρά προϊόντα όπως κεράσια και τοματίνια.  Χρησιμοποιώντας το σύστημα InVision, ο διαλογέας επιλέγει προϊόντα κατά μέγεθος, σχήμα, χρώμα και ποιότητα και είναι διαθέσιμος με 1 έως 16 κανάλια σε πολλαπλάσια των δύο, καλύπτοντας τις ανάγκες των χειριστών και του μεγέθους της παραγωγής.  Για υψηλότερη παραγωγή, οι μεγαλύτερες βιομηχανίες μπορούν να χρησιμοποιούν πολλαπλούς διαλογείς δίπλα-δίπλα, όλοι ελεγχόμενοι από τον ίδιο υπολογιστή και με το ίδιο λογισμικό.

ΠΑΓΚΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Σχεδιασμένοι για τη συσκευασία προϊόντων που έχουν υποστεί επεξεργασία σε νερό, ιδιαίτερα των κερασιών, οι πάγκοι εγγυώνται τη σωστή στάση του χειριστή.  Αποτελούνται από έναν αρχικό μεταφορικό ιμάντα, ο οποίος απομακρύνει το νερό, επιτρέποντας την επεξεργασία του καθαρού, στεγνού πλέον καρπού. Οι μεταφορικοί ιμάντες για τον τελευταίο χειροκίνητο έλεγχο συνδέονται με επόμενες διατάξεις διαλογής,  όπως τα πληρωτικά κιβωτίων. 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Τα συστήματα πλήρωσης είναι σχεδιασμένα για εξαιρετικά ευαίσθητα φρούτα όπως τα κεράσια, ώστε να μην επιτρέπουν σε κανέναν καρπό να καταστραφεί.

Χειροκίνητο σύστημα πλήρωσης
Ημι-αυτόματο σύστημα πλήρωσης
Αυτόματο σύστημα πλήρωσης
6_ICOEL

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας : 

Τ: 2310 787129 – 2310 787157
@:  sales@pantelidis.com